Blij lijf Retraite

Blij lijf Retraite van praktijk de Vreugdesprong uit Oosterhout is een 1 daagse, 1 op 1, verwendag voor jezelf.

Blij Lijf Retraite is een nieuw te boeken onderdeel van praktijk de Vreugdesprong. Gericht op Bewustwording, Landen in jezelf, Inzicht, Jezelf zijn en Flexibiliteit. Via diverse therapeutisch onderdelen ga je deze dag op ontdekking bij jezelf.

Wat speelt er op dit moment bij jou, waar je aandacht aan wil geven? Wat wil je onderzoeken bij jezelf? Waar loop je vast in je leven? Welke lichamelijke/emotionele/mentale klachten verhinderen jou voluit te leven?

Via de BLIJF leters van de Blij lijf Retraite gaan we op onderzoek uit.

B: Hoe bewust ervaar jij je lichaam? Wat/waar voel je? Wat doet het met je? Wanneer is het begonnen?

L: Ben je volledig geland in je lijf? Bewoon je je hele lijf? Ben je goed gegrond?

I: Heb je inzicht hoe het bij jou werkt? Dat wat je zegt en denkt invloed heeft op je lijf en je leven?

J: Mag je helemaal jezelf zijn? Heb jij jezelf lief?

F: Hoe flexibel ben je? Hoe ga je om met tegenslagen? Kan je meebewegen met de stroming van het leven?

Waarom de Blij lijf Retraite?

Zelf merk ik dat ik steeds blijer wordt met mijn lijf, met mijn hele zijn, door met deze bovenstaande items aan de slag te gaan en door de therapieen die ik geef, ook zelf te ondergaan. En omdat ik zelf steeds blijer wordt van mijn lijf, en wie ik ben, gun ik jou dit ook!

Als ik zelf een retraite heb gedaan voel ik me zo vol energie en voldaan, zo ontspannen en verbonden met mijzelf. Dan stralen mijn ogen en voel ik zoveel liefde voor mijzelf en mijn omgeving. Dat is zo’n fijn gevoel. Heerlijk!

Wat houdt deze Blij lijf Retraite in?
  • We starten de dag met een uitgebreide intake onder het genot van een kopje thee/koffie/water en wat lekkers.
  • Vervolgens ontvang je een voetreflexbehandeling.
  • Hierna gaan we lunchen en is er een mogelijkheid om een boswandeling te maken. Afhankelijk van de tijd en jouw wensen kan dit vooraf, tijdens of na de lunch zijn. Deze tijd gebruiken we om de ochtend te evalueren en te kijken welk onderwerp je wil aankijken tijdens de opstelling.
  • In de middag doen we een opstelling. Dit kan een familie-, orgaan- of wens opstelling zijn. Tijdens de lunch/boswandeling maken we hier een keuze in.
  • We sluiten de dag af met een energetische behandeling die gericht is op ontspanning en integratie van de indrukken van de dag.

Kortom een heerlijke dag vol ontspanning en diepgang!

We gaan de diepte in:

Nou zal je misschien denken, maar die therapieen geef je toch al…. Die kan ik toch gewoon bij je boeken? Dat klopt! Maar juist door een hele dag hiermee bezig te zijn, kun je meer de diepte in. Bij een sessie van een uur, is het slechts mogelijk 1 onderdeel van deze dag te ontvangen. Daarnaast zijn we al snel geneigd om vervolgens , na de behandeling, onze dagelijkse routine weer op te pakken en ebt de behandeling een beetje weg. Juist door deze Blij lijf Retraite dag, waarbij ik de therapieen dusdanig heb afgestemd dat er een opbouw is in steeds een laagje dieper afdalen in jezelf, kan het veel beter beklijven. Door een dag voor jezelf uit te trekken, waarbij alleen jij ertoe doet, is zo bevredigend, dat kan ik je echt aanbevelen!

Praktisch info:

Tijd: 10.00 tot 16.00 uur. (eindtijd is afhankelijk van de duur van de opstelling).

Kosten: € 300,00. (inclusief eten en drinken en BTW) (wordt waarschijnlijk niet vergoed).