Voel je je niet thuis in je eigen huis? En ligt dat niet aan de inrichting, het comfort of je medebewoners?

Dan zou er sprake kunnen zijn van energetische verontreinigingen in je huis.

Deze verontreinigingen kunnen verschillende oorzaken hebben zoals de aanwezigheid van aardstralen of leylijnen of de achtergebleven energieën van vroegere bewoners.

Deze achtergebleven energieën kun je vergelijken met het gevoel dat je weleens krijgt als je bij iemand binnen komt waar net ruzie is geweest. Dan is de sfeer te snijden. Ook andere emoties kun je onbewust oppikken, je kunt die dan niet altijd duiden en dat kan je een unheimisch of onwelkom gevoel geven in een bepaalde ruimte.

Sommige mensen kunnen het gevoel hebben dat ze bekeken worden of hebben het gevoel dat ze niet alleen in huis zijn terwijl ze dat fysiek wel zijn.

Samen met mijn vriendin en collega therapeut Dorien Caelers, schonen wij deze energieën op. (Dit doen wij trouwens NIET m.b.v. wierook e.d. want dat heb je vast zelf al geprobeerd…)

Onze manier van energetische huisreiniging zorgt ervoor dat jij je weer vrij, veilig en geborgen kan voelen in je eigen huis.

In gezamenlijk overleg wordt er gekozen voor een gedeeltelijke reiniging (bv 1 kamer) of een uitgebreide reiniging (hierbij wordt het hele huis energetisch gereinigd)

Een uitgebreide energetische huisreiniging bestaat uit drie onderdelen

  • Voorbereiding

Om deze voorbereiding te kunnen doen vragen wij je om een zelfgetekende plattegrond (dus geen bouwtekening) van je huis (elke verdieping apart getekend) aan te leveren. Met hierop gemarkeerd welke plekken/ruimtes voor jou niet prettig aanvoelen.

  • Uitvoering ter plaatse

Bij aanvang en bij afsluiting is het wenselijk dat de bewoner(s) aanwezig is. Tijdens de huisreiniging is dit niet noodzakelijk.

Voor aanvang van de daadwerkelijke reiniging nemen we dan samen met jou de aandachtsgebieden nog even door.

De reiniging zal, afhankelijk van de ruimtes en wat wij daar aan energieën tegenkomen, tussen de 3 – 6 uur in beslag nemen.

  • Evaluatie

Na de reiniging, lopen we graag nog even met jou door de ruimtes. Om te ervaren hoe het nu voor je voelt en zo nodig toelichting te geven.

Kosten

Gedeeltelijke energetische reiniging € 100,- per uur (ex BTW)

Uitgebreide energetische huisreiniging inclusief evaluatie: € 100,00 (ex BTW) per uur, tot een maximum van € 500,00 (ex BTW) (voor een normale eengezinswoning)

Reiskosten, buiten een straal van 11 km om Breda, worden  in rekening gebracht

Vergoeding: wordt niet voergoed door de zorgverzekeraars.

Hoe klanten mij ervaren