Is een therapievorm waarbij er gebruik wordt gemaakt van het energieveld.

Door mij, als therapeut, af te stemmen op jouw energieveld krijg ik door helder waarnemen (helderweten, -voelen, -zien en -horen) informatie waar in jouw energiesysteem de blokkades ten aanzien van jouw hulpvraag zitten.

Door handoplegging, magnetiseren, aura healing, chakra healing en quantum healing wordt er aan deze blokkades in de  energie gewerkt. Deze blokkades zijn vaak een gevolg van emoties die niet (volledig) zijn geuit.

Waardoor de energie niet meer voluit kan stromen. Door de behandeling kan het zijn dat deze emoties weer gevoeld gaan worden.

Weet dat dit nooit heftiger is dan dat jij aan kan! Samen met mijn hulp,  ga jij handvatten geven aan deze emoties met als resultaat dat je je uiteindelijk sterker en opgeruimder gaat voelen.

Praktijk de Vreugdesprong Oosterhout HSP Burn-Out Stress (9)

Deze techniek is geschikt voor iedereen en voor uiteenlopende klachten zoals: hoofdpijn,  migraine, rug-, nek- en schouderklachten, buikpijn, spijsverteringsklachten, menstruatieklachten, depressie, burn-out, emotionele klachten, HSP en AT/AM (Alleen geboren Tweeling/Meerling)  gerelateerde klachten en nog veel meer.

Een belangrijk onderdeel van de behandeling is het ontwikkelen van een goede aarding.
Kosten zie tarieven

Vergoeding

Hoe klanten mij ervaren