Voetreflexzone Therapie

Is een therapie waarbij alleen de (blote) voeten en onderbenen worden behandeld. Op de voeten zitten namelijk verschillende reflexpunten die corresponderen met organen, klieren, gewrichten en weefsels van het lichaam. Door deze punten aan te drukken / masseren  worden de energiebanen van deze organen etc. geactiveerd, waardoor het natuurlijk evenwicht weer herstelt kan worden. Deze techniek is geschikt voor iedereen en voor uiteenlopende klachten zoals: hoofdpijn, schouderklachten, migraine, spijsverteringsklachten, menstruatieklachten, depressie, burn-out, buikpijn, rugpijn en nog veel meer.

Helpt ook goed om beter geaard te zijn en meer lichaamsgevoel te krijgen. Door goed geaard te zijn maak je het mogelijk voor je lichaam om spanningen eenvoudiger af te voeren. Waar nodig wordt deze techniek ondersteunt met een therapeutisch gesprek tijdens de voetreflexmassage.

Praktijk de Vreugdesprong Oosterhout HSP Burn-Out Stress (9)

Metamorfose Massage

Praktijk de Vreugdesprong Oosterhout HSP Burn-Out Stress (9)

Ook wel prenataal massage genoemd en valt onder reflexzonetherapie.Dit is een zeer zachte en subtiele massage van voeten, handen en het hoofd. En werkt zeer ontspannend. Met de massage worden blokkades die prenataal zijn ontstaan in het energiesysteem als het ware  herschreven. Hierdoor kan het zijn dat zeer oude overtuigingen veranderen. Vandaar de naam metamorfose. Door de diepe ontspanning kan de energie vrij door het lichaam stromen. Dit is een zeer prettige techniek voor iedereen, maar met name voor mensen die erg gespannen zijn en voor huilbaby’s.

 

Hoe klanten mij ervaren