Selecteer een pagina

Meer over Monique.

Mijn eigen leven weer leven

Door diverse oefeningen en opdrachten tijdens mijn opleiding tot Energetisch Therapeut vielen er ineens heel veel puzzelstukjes op hun plek. Zo kwam ik erachter dat ik hoog sensitief (HSP) en een alleen geboren tweeling ben. Eén van de kenmerken daarvan is dat je jezelf dienstbaar wil maken, ook al gaat dit ten koste van jezelf. Ons brein is een meester om ons hierin gevangen te houden. Om je  volledig bewust te worden van de valkuilen en valse overtuigingen die je in je leven opgeroepen hebt om te kunnen overleven, heb je vaak iemand nodig die je daarop attendeert. Ik ook.

Mezelf wegcijferen had uiteindelijk gevolgen voor mijn lijf. Want ik ben hier op aarde om mijn eigen leven te leven. Dus mijn lijf ging protesteren. Dit resulteerde bij mij in een burn-out en later nog in een frozen-shoulder. Het leek of mijn hele lijf steeds meer vastliep. Ik was destijds al jaren voetreflextherpeut en wist dat alle signalen die je lichaam uitzendt, in de vorm van klachten, je eigenlijk iets willen vertellen. Je hoeft ze alleen maar juist te interpreteren…..

Ik kwam bij een energetisch therapeut terecht en via haar hoorde ik over de opleiding hiertoe. Op het moment dat zij dit vertelde maakte mijn hart een vreugdesprongetje! Er kwam een lach op mijn gezicht, twee weken later was ik gestart en die lach is er nog steeds. Wat ik hier allemaal heb geleerd heeft mij veel veranderd. Ik ben veel zekerder geworden, sta met beide voeten op de grond en bewoon nu dus wel mijn lichaam, heb weer energie en kan mijn grenzen beter herkennen bewaken en aangeven.

En dat gun ik jou ook! Graag ga ik, samen met jou, aan de slag om jouw leven weer in eigen handen te krijgen, om je valkuilen te leren zien, je valse overtuigingen om te buigen en weer vol energie je leven op te kunnen pakken en te leven.

Wil jij dit ook? Maak dan snel een afspraak dan gaan we dit avontuur samen oppakken. Ik geef je de handvatten die je nodig hebt om dit te doen en ondersteun je door vastgeraakte pijnstukken, in je energiesysteem, weer in beweging te brengen.

Lieve groet Monique

 

 

 

Volg mij op Social Media:

Voetreflex

BER/Bond van Europese Reflexologen

1995

Voetreflex is een drukpuntmassage die wordt toegepast op de voeten. Door drukpunten van corresponderde gebieden aan te duwen wordt eventueel vastgelopen energie weer geactiveerd, waardoor het gebied weer beter gaat funcioneren.

Metamorfosemassage is een  zachte massage van voeten, handen en hoofd. Is zeer ontspannend en herschrijft als het ware gebeurtenissen uit het verleden waardoor lichaam en geest weer kunnen herstellen.

Wordt deels vergoed bij een aanvullende verzekering door diverse zorgverzekeraars. 

Opstellingen

Cornalijn in ’s Hertogenbosch

2019

Door een systeem op te stellen is het mogelijk om snel en zonder veel woorden te ontdekken wat de onbewuste oorzaak is achter ons gedrag. Het laat verborgen verbanden zien met het grotere geheel waar we onderdeel van zijn. Dit stelt ons in staat om ons uiteindelijk op liefdevolle wijze los te maken uit verstrikkende en hardnekkige patronen.

Familie opstellingen is de meest bekende vorm, maar in mijn praktijk maak ik ook gebruik van diverse andere vormen b.v. orgaan opstellingen.

Dit kan individueel of in een groep met representanten. 

Energetisch Therapie

Terreel, Academie voor Holistische Geneeswijzen

2021

HBO opleiding, SNRO geaccrediteerd, inclusief  Medische Basiskennis volgens de Plato norm.

Vanuit een holistische kijk op de mens wordt er door de therapeut gebruik gemaakt van heldere waarnemingen door de zintuigen (helder weten/zien/horen) en gewerkt met magnetiseren, handoplegging  of aura/chakra healing.

 

 

Wordt deels vergoed bij een aanvullende verzekering door diverse zorgverzekeraars.

Hoe klanten mij ervaren

Ik kwam bij Monique in de praktijk als oefencliënt voor haar opleiding. Ik hielp niet alleen haar daarmee, maar ook ik werd geholpen.

Er kwam zoveel los van wat waarschijnlijk nog diep vanbinnen vast zat, dat het een enorme opluchting was.

Het was een super fijne ervaring dankjewel hiervoor.

Cindy, 45 jaar

Wil jij, met mijn hulp , jouw leven, weer vol energie en zelfverzekerd, gaan leven?