Selecteer een pagina

Van stress naar rust!

9

Heb je vaak last van fysieke klachten?

Zoals: hoofdpijn, nek- en/of schouderklachten, maag- en/of darmklachten, drukkend gevoel op de borst of verminderde weerstand?

9

Of heb je meer last van emotionele klachten?

Zoals: Stemmingswisselingen, paniekaanvallen,  opgejaagd gevoel, lusteloos, nergens meer van genieten of is alles teveel?

9

Of juist meer mentale klachten?

Zoals: concentratieproblemen, black-outs, sombere gevoelens, depressie, controle niet los kunnen laten of helemaal kwijt zijn?

9

Of zijn er persoonlijke eigenschappen die je in de weg zitten?

Zoals: perfectionisme, moeilijk nee kunnen zeggen, moeite met plannen, please gedrag, controle willen vasthouden, groot verantwoordelijkheidsgevoel, moeite met hulp vragen, hoge eisen stellen aan jezelf, weinig zelfwaardering/-liefde?

Weer “on top of the world”!

Samen gaan we aan het werk om jou weer dat fijne energieke gevoel te geven. Het gevoel dat je de hele wereld weer aan kan!

Dat niets te veel is maar waarbij je wel goed je eigen grenzen kunt bewaken.

Door op zoek te gaan naar je valkuilen, je onbewuste overtuigingen en onopgeloste pijnstukken uit het verleden komt er ruimte in je lijf en leven.

Dit geeft dat “on top of the world gevoel”.

En wie wil dat nu niet?

 

 

“Om Hoog Sensitieve Personen (HSP) met een burn-out weer in hun kracht te zetten.”

HSP vaak ten grondslag aan burn-out

Door mijn burn-out kwam ik erachter dat ik, wat ze noemen “een hoog sensitief persoon” ben. Maar wat betekent dit nou? Als HSP heb ik me jarenlang, al van kinds af aan, aangepast aan mijn omgeving. Ik voelde alle stemmingen uit mijn omgeving haarfijn aan. Ik nam, totaal onbewust, de emoties van anderen op in mijn eigen systeem. De grens tussen mezelf en de ander was vervaagd. Ik was zo gericht op de behoeften van de ander en wilde koste wat kost de harmonie bewaren, dat ik mijn eigen behoeften opzij schoof. Dit gaf stress in mijn systeem met uiteindelijk een burn-out tot gevolg. Ik was niet in verbinding met mijn eigen lijf, was onzeker en had een minderwaardigheidsgevoel.

Door de ontwikkeling die ik hierin heb doorgemaakt, mijn opleidingen en werkervaring kan ik mij goed in de ander verplaatsen en de tools aangeven om hiermee om te leren gaan.

Zonder stoorzenders weer helemaal je eigen energieke zelf zijn.

Je voelt je weer energiek

Doordat je onderscheidt leert maken tussen stemmingen van jezelf en de ander heb je sneller in de gaten wanneer je je energie weggeeft en kun je dit tijdig herstellen.

Je voelt je zekerder.

Doordat je dichter bij je eigen gevoel kan blijven en niet meer heen en weer geslingerd wordt tussen je eigen stemmingen en die van de ander.

Je voelt je zelfbewuster.

Doordat je beter in contact staat met je eigen lijf en energie, voel je ook beter wie jij werkelijk bent, wat jij wil en wat voor jou belangrijk en goed is.

Ervaringen van mijn klanten

Staat hier straks jouw ervaring of aanbeveling?

Stuur die samen met je foto naar devreugdesprong@gmail.com

Staat hier straks jouw ervaring of aanbeveling?

Stuur die samen met je foto naar devreugdesprong@gmail.com

De weg naar rust, energie en zelfvertrouwen

Als je er voor kiest om “er voor te gaan” brengen we allereerst alles in kaart wat er nu speelt, en in het verleden heeft gespeelt, in je leven. Vandaaruit wordt er een patroon zichtbaar waar je valkuilen, (valse) overtuigingen en beperkende gedachten vandaan komen en hoe jij die inzet. Door deze te gaan herkennen en ermee aan de slag te gaan, ondersteunt door mijn therapeutische behandelingen, krijg je weer grip op je eigen leven.

Alle bovenvermelde tarieven zijn inclusief BTW 21%.

Wil jij je weer energieker, zekerder en zelfbewuster voelen?

Maak dan nu gelijk een afspraak

Veelgestelde vragen

Wat zijn de praktijkregels i.v.m. het Coronavirus?

In mijn praktijk hanteer ik de regels van de beroepsvereniging VVET. Uitgebreide informatie hierover vindt u terug bij de blogs.

In het kort:

Blijf thuis indien u of iemand in uw huishouden de volgende klachten heeft: Verkouden, hoesten, niezen, keelpijn, koorts, diarree.

Voorafgaand aan de behandeling neem ik triagevragen met u door.

We schudden geen handen.

Bij binnenkomst desinfecteerd u uw handen.

Zonodig dragen we een mondkapje.

Houdt u aan de algemeen geldende maatregelen.

 

Zit ik ergens aan vast als ik een afspraak maak?

Nee, u zit nergens aan vast.

Het belangrijkste in de behandelingen is dat er een wederzijds vertrouwen aanwezig is. Ik heb het dan ook veel liever dat u eerlijk aangeeft als u de behandeling niet meer ziet zitten, dan dat u met tegenzin naar de praktijk komt.

Wel vindt ik het fijn om daar open over te kunnen praten samen.

Van mijn kant zal ik het ook eerlijk aangeven als ik van mening ben dat u elders beter geholpen kan worden.

Ik ben verhinderd, wat nu?

Indien u verhinderd bent laat dit dan uiterlijk 24 uur van te voren weten. Bij niet of te laat afmelden kunnen de kosten in rekening worden gebracht.

Zie ook de algemene voorwaarden.

Is er een lift?

Nee, in het gebouw is geen lift aanwezig en mijn praktijk bevindt zich wel op de eerste verdieping.

Mocht traplopen geen optie voor je zijn dan bestaat de mogelijkheid voor een behandeling aan huis.

Hiervoor worden buiten Oosterhout wel reiskosten in rekening gebracht. € 0,50 / km.

Hoe zit het met parkeergelegenheid?

Het terrein van Tricorp aan de Bredaseweg 108a beschikt over een eigen parkeerterrein waar je je auto gratis kan parkeren. Het gebeurt zelden dat alle parkeerplaatsen bezet zijn. Ook achter en opzij van het gebouw zijn parkeerplaatsen aanwezig.

Waar wordt de behandeling gegeven?

De behandeling vindt plaats in mijn praktijk. Deze bevindt zich op het terrein van Tricorp aan de Bredaseweg 108a in Oosterhout. En is te vinden in Sectie 16, op de eerste verdieping. Op de begane grond vindt u de wachtruimte en de toiletten. 

U kunt plaatsnemen in de wachtruimte en ik kom u op de afgesproken tijd (mits vorige afspraken zijn uitgelopen) ophalen.

Ervaringen van mijn klanten

Staat hier straks jouw ervaring of aanbeveling?

Stuur die samen met je foto naar devreugdesprong@gmail.com

Staat hier straks jouw ervaring of aanbeveling?

Stuur die samen met je foto naar devreugdesprong@gmail.com

Zet vandaag nog de eerste stap naar een energieker leven.