Selecteer een pagina

Coronatijd…..

Dat was ineens een hele rare gewaarwording. ineens kon en mocht er bijna niets meer. Of in elk geval ging alles ineens helemaal anders dan voorheen.

Geen school, geen stage, geen praktijk voering. Inmiddels is de studievertraging een paar maanden, maar de planning is om eind dit jaar de opleiding tot Energetisch Therapeut af te ronden.

 

Met nog 5 verslagen, 1 scriptie, 10 lesdagen, 3 stagecliënten met elk vier behandelingen en één presentatie/scriptieverdediging te gaan, is het aftellen begonnen.

Wat zijn die vier jaar ongevlogen!

Na de eerste schrik dat een hand, een kroel, een kus geven niet meer mocht, dat troost bieden en feliciteren ineens op afstand moest gebeuren heb ik gezocht naar een andere vorm van groeten. een vorm waarbij ik toch mijn liefde en respect voor en naar de ander kon overbrengen. Voor mij was de “Namasté” vorm van groeten in de meeste gevallen een mooie oplossing.

Er kwam ook letterlijk en figuurlijk meer ruimte. Doordat de afgelopen maanden alles stil kwam te liggen kwam er ook de mogelijkheid om bij mezelf te raden te gaan.

Wat wil ik? Waar kan ik nog dingen aanpassen? Hoe kan ik meer bekendheid creëren voor de praktijk? Hoe kan ik mijn omzet laten groeien?

En door de ruimte die er was ontstaan, in en om mij heen, kwam er ruimte voor ideeën, voor creativiteit.

Voor mij werd duidelijk dat ik veel meer wil en kan doen met social-media. En dit is een eerste poging daartoe. Het idee is om met regelmaat een blog te schrijven en te publiceren.

Ook is het nodig om mijn website te veranderen. Ik wil hem zelf aan kunnen passen en niet meer afhankelijk zijn van iemand anders. En ik wil mijn blogs ook op mijn website hebben staan met een link van/naar social-media. Zelf een nieuwe website bouwen, met behulp van ervaren websitebouwers staat op stapel. Ik heb er zin in!

Verder heb ik cadeaubonnen ontworpen en laten drukken. Hier komt in het najaar nog een leuke actie mee!

Want ja, ja in oktober ben ik 25 jaar voetreflextherapeut! En dat mag gevierd gaan worden.

En nog meer goed nieuws!

Doordat ik met de HBO opleiding tot Energetisch Therapeut bezig ben, waarvan een belangrijk onderdeel het MBK diploma is, en ik dit onderdeel inmiddels in de pocket heb, kan ik nu mijn AGB codes aanvragen.

Vanaf het najaar 2020 worden mijn voetreflex behandelingen door de meeste ziekenkostenverzekeraars vergoed bij een aanvullende verzekering!

Al met al een rare maar ook productieve tijd waarbij ik gemerkt heb dat ik door in het hier en nu te leven, mezelf goed staande kan houden in moeilijke situaties. Maar daarover de vogende keer meer.

Namasté